Totaal aantal pageviews

woensdag 3 augustus 2016

Giro d’Udenhout 7 mei 2016




Vandaag gingen we niet wandelen maar fietsen. Werken met je benen op een andere manier. Er stond een redelijke route gepland, 60 km!
Vanaf de camping ging het via Tilburg Noord naar Oisterwijk. Daar hebben we vorig jaar gekampeerd dus leuk om even terug te gaan. Maar voor we daar waren spotten we een paard met veulen, dus een Kodakmoment.
 
 
De tocht ging verder en we kwamen in Oisterwijk. Daar was het tijd voor een bakkie koffie. Lekker op het terras genieten van de drukte en het mooie weer.
Na de koffie ging het via de Oisterwijkse bossen verder.

 
We kwamen net niet langs de camping van vorig jaar en we zetten koers naar de Kampina. Dat blijft toch ook een prachtig stuk natuur en het blijft genieten om daar te fietsen of te wandelen of gewoon eens een poos op een bankje te genieten van een meegebrachte boterham.
 

De tocht ging verder en zoals we gewend zijn fietsen we ook weleens onverhard, dus vandaag ook. Maar we troffen een fikse tegenvaller. Cees dacht er aan dat we weleens een lekke band konden krijgen en jawel, pats leeg de achterband van Cees. Dus werd het nu lopen. En ook al hadden we geen wandelschoenen aan, we liepen gewoon vet 5,8 km per uur! Een topsnelheid!!
In de verte zagen we een kerktoren, dus daar is een dorp en misschien wel een fietsenmaker die open is. We komen een mevrouw tegen en vragen haar waar de dichtbijzijnde fietsenmaker zit. Inmiddels hadden we er al ongeveer 2,5 km wandelen opzitten. Tja zegt de dame, het is nog een stukje maar Helvoirt zit de fietsenmaker. Dus nog even wandelen en we zijn er. Maar het bleek nog een aardig stukje wandelen te zijn.
In totaal 5 km. gewandeld. Een nieuwe binnenband, de schade betaald en we konden weer fietsen. We kwamen moe maar voldaan weer aan op de camping. Toch mooi onze route van 60 km. gefietst!
 
 

 



 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten